A blog section where general information, current news, developments and trends are shared for professionals in the field of communication and marketing and for those who are interested in this area.

KOMŞU PLATFORMU NEDİR?

|

kp_blog

Eski önemini ve değerini yitiren komşuluk kavramını bitti denilen yerden alıp yeniden hayatımıza yerleştirme amacıyla geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlayan Komşu Platformu, Türkiye’nin önde gelen isimleriyle komşuluk temalı sohbetler gerçekleştirerek toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Çeşitli usta tiyatrocu, müzisyen, gazeteci, yönetmen ve oyuncularla gerçekleştirilen bu sohbetlerde; öncelikli olarak nasıl bir yerde doğduklarını, dünyaya geldikleri zaman ile şu an ki komşuluk ilişkileri arasında ne gibi farklar olduğu konuşuluyor. Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen unutmadıkları komşuluk anılarını ve şimdi yaşamış oldukları yerlerde nasıl birer komşu olduklarına dair sohbetler ediliyor.

 

Ortaya çıkan bu video-sohbetler Komşu Platformu’nun sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılarak “Akıllı telefonlar geldi komşuluk, dostluk, arkadaşlık bitti” denilen noktadan pozitif bir hamle ile farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Şu ana kadar çeşitli isimlerle yapılan sohbetleri Platform’un youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Şimdiye kadar yapmadıysanız eğer “17 Kasım Dünya Komşular Günü” bahanesiyle yan komşunuzun kapısı çalıp tanışmaya vesile kılabilirsiniz.

Back to blog